fbpx

Az Estrea termékei 2023.06.05-től lesznek elérhetőek webshopukban.

ESTREA Aloe vera kézkrém 250 ml

Aloe vera gél tartalmú gyorsan felszívódó könnyű kézkrém, nyugtathatja, hidratálhatja a bőrt. Aloe Vera és E- vitamin tartalmának köszönhetően gyorsíthatja a hámosítást, regenerálás.

1 170 Ft

Elfogyott

Hatóanyagok:

E-vitamin: Az E-vitamin természetes antioxidánsként fejti ki hatását a szarurétegben, a bőr felületét főként a faggyún keresztül éri el. Az oxidatív stresszt kiváltó környezeti hatások növekedése következtében a bőrnek fokozott E-vitamin-ellátásra van szüksége, a hiánya sejtkárosodáshoz vezethet. Tudományos kutatások kimutatták, hogy a lokálisan alkalmazott E-vitamin emeli a bőrben rendelkezésre álló vitamin mennyiségét.

Aloe vera: Az aloe vera levele több mint 75-féle gyógyhatású anyagot tartalmaz, A növény A-, C-, valamint E-vitaminban egyaránt bővelkedik, ennek köszönhetően segíti a kollagénképzést, valamint a sebgyógyulást, gyulladástgátló, hámosítást serkentő, a bőr regenerálását gyorsító, antibakteriális, hidratáló és bőrápoló hatású.


Összetevők/ INGREDIENTS (INCI): Aqua, Petrolatum, Stearic Acid, Cetearyl Alcohol, Dimethicone, Helianthus Annuus Seed Oil, Glycerin, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Lanolin, Propylene Glycol, Triethanolamine, Tocopheryl acetate,  Aloe Barbadensis Leaf Extract, Soya Lecithin, BHT, Parfum, Citronellol, Linalool, Eugenol, Benzyl salycylate


Minden termékünket magunk fejlesztjük, több évtizedes kozmetikusi – szakértelemmel és gyógyszerészeti támogatással. Bármilyen kérdés felmerülne önben a termékeinkkel kapcsolatosan, elérhetőségeink bármelyikén keressen minket nyugodtan.