Akció!

ESTREA Dupla Q10 + Gyömbér bőrfiatalító csomag

  • Színezék mentes
  • Természetes Gyömbér kivonat
  • Magas Q10 tartalom

4 569 Ft

Elfogyott

A csomag tartalma:

ESTREA Dupla Q10 + Gyömbér ránctalanító hatású Nappali Krém: Extra erős ránctalanító és feszesítő hatású nappali arckrém. A krém könnyű állagának köszönhetően gyorsan beszívódik.A gyömbér-kivonat hatására azonnal puhítja és kiegyenlíti a bőrfelszínt. Rendszeres használatával a mimikai és a mélyebb ráncok csökkenhetnek.

ESTREA Dupla Q10 + Gyömbér + A-vitamin (retinol) Szemránc és Ajakkontúr Krém: Parfüm és színezék mentes Q10 koenzimmel, A-vitaminnal és gyömbér kivonattal készült krém, melyet  a szem és ajak körüli érzékeny területek ápolására ajánljuk.

ESTREA Dupla Q10 + Gyömbér bőrfiatalító Kézkrém: Gyorsan felszívódó, ápoló, hidratáló hatású, különleges minőségű kézápoló gyömbér-kivonattal. Értékes összetevőjének, a Q10 koenzim energia-komplexnek köszönhetően megelőzheti és láthatóan csökkentheti a bőr öregedésének első jeleit.

ESTREA Dupla Q10 + Gyömbér bőrfiatalító, feszesítő Testkrém: Q10 koenzim eneregia-komplexet és feszesítő gyömbér-kivonatot tartalmazó hidratáló hatású különleges minőségű testápoló. Rendszeres használatával láthatóan feszesíti és érezhetően simábbá teszi a bőrt, míg intenzív hidratáló anyagai puhává és bársonyossá varázsolják.


Hatóanyagok:

Q10 koenzim: A Q10 koenzim egy bőrazonos koenzim, mely elősegíti a bőr természetes regenerációját a mélyebb rétegekig, láthatóan csökkenti a ráncokat. A speciális energiakomplex folyamatos energia ellátást biztosít a bőrsejteknek, így gátolja, lassítja a bőr öregedését. A Q10 koenzim nélkülözhetetlen sejtjeink energiaellátásához, a zavartalan biokémiai folyamatok fenntartásához. Körülbelül 30 éves korig a szervezet saját maga állítja elő a szükséges mennyiséget. Az életkor előrehaladtával párhuzamosan csökken a szervezet Q10 termelése, és a nem megfelelő ellátottság különböző működési zavarokhoz vezethet. A Q10 erős antioxidáns tulajdonságáról is ismert.

Gyömbér:  Fő alkotórészei: illóolajok, B6- és C-vitamin, valamint ásványi anyagok, elsősorban kalcium, magnézium, kén, foszfor és kálium. A gyömbértől az arcbőr ragyogóvá válik, antioxidáns hatásánál fogva pedig megvédi a bőrt a káros uv sugaroktól és az öregedés okozta jelektől. A bőr tónusa simává, egyenletessé válik.. Az öregség okozta májfoltokat halványítja, valamint antiszeptikus hatásánál fogva elpusztítja a pattanások kialakulásáért felelős baktériumokat.


Minden termékünket magunk fejlesztjük és gyártjuk, több évtizedes kozmetikusi - szakértelemmel és gyógyszerészeti támogatással. Bármilyen kérdés felmerülne önben a termékeinkkel kapcsolatosan, elérhetőségeink bármelyikén keressen minket nyugodtan.