ESTREA Teafa sampon 250 ml

  • Parabén mentes
  • SLES mentes
  • Szintetikus illat és színezék mentes
  • Természetes Teafaolajat tartalmaz

694 Ft

Elfogyott

Eredeti Ausztráliából származó teafaolajat tartalmazó sampon. Gyengéden tisztítja a hajat és fejbőrt. Tartós használata megelőzi a fejbőrön a korpa képződését. Sérült, sebes fejbőrre is alkalmazhatja. Ösztönzi az egészséges bőrképződést, fokozza a vérkeringést. Nincs mellékhatása. Illata eredeti teafaolaj (eukaliptusz és kámfor). Mesterséges színezőt, illatanyagot, parabént, és SLES-t nem tartalmaz..


Teafaolaj: Az Ausztráliában honos fa ágaiból, leveleiből desztillált illóolajról van szó. A teafaolajat elpusztítja a gombákat, baktériumokat és még a vírusokat is. Korpás haj, viszkető fejbőr kiváló gyógyszere. A teafaolaj terpén nevű vegyületeket tartalmaz, amik képesek a fejbőr hámrétegeibe beépülni, így fejtik ki fertőzésgátló hatását.


Összetevők/ INGREDIENTS (INCI): Aqua, Alkylamide Propyl Betaine, Alkyl Dimethyl Amine, Glycerin, Hydroxyethylcellulose, Dipropylene Glycol, PEG-40, Melaleuca Alternifolia


Minden termékünket magunk fejlesztjük, és gyártjuk, több évtizedes kozmetikusi – szakértelemmel és gyógyszerészeti támogatással. Bármilyen kérdés felmerülne Önben a termékeinkkel kapcsolatosan, elérhetőségeink bármelyikén keressen minket nyugodtan!