fbpx

Az Estrea termékei 2023.06.05-től lesznek elérhetőek webshopukban.

ESTREA Elasztinos Arckrém 80 ml

Nagy koncentrációban tartalmazza a bőrt újjáépítő elasztin, allantoin hatóanyagokat, ennek köszönhetően elősegítheti a ráncok feltöltését és az arcbőr simaságát.

1 120 Ft

Elfogyott

Hatóanyagok:

Elasztin: Az elasztin, a rugalmas kötőszöveti rostok fehérjéje. A bőr kötőszöveteiben 2-5%-ban fordul elő. Az öregedés folyamán az elasztinrostok hidrofób csoportjaira lipidek rakódnak, Kálcium és Magnézium tartalmuk növekszik, a rostok megvastagodnak, merevebbé válnak, csökken a vízfelvevő képességük, ennek következménye a ráncosodás és petyhüdtség.


Összetevők/Ingrendients: Aqua, Petrolatum, Stearic Acid, Cetearyl Alcohol, Helianthus Annuus Seed Oil, Glycerin, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Propylene Glycol, Lanolin, Elastin, Triethanolamine, Lecithin, Allantoin, Parfum,  Citronellol, Linalool, Coumarin, BHT


Minden termékünket magunk fejlesztjük, több évtizedes kozmetikusi - szakértelemmel és gyógyszerészeti támogatással. Bármilyen kérdés felmerülne önben a termékeinkkel kapcsolatosan, elérhetőségeink bármelyikén keressen minket nyugodtan.