Bemutatkozás

Bemutatkozás

Az ESTREA egy 100%-ban magyar tulajdonú kozmetikai cég. Több, mint húsz-évnyi tapasztalatot összegyűjtve fejlesztjük termékeinket kozmetikusi és vegyésztechnikusi tapasztalatokat ötvözve. Kisvállalkozásként manufakturális gyártási folyamataink minden fázisát figyelemmel tudunk kísérni a fejlesztéstől a gyártáson át a csomagolásig.

Filozófiánk, hogy termékeinket valódi igényekre alapozva, veszélyes és káros összetevők elhagyására törekedve, gyógynövények felhasználásával állítsuk elő. Munkánk során kiemelt figyelmet kapnak a felhasználói tapasztalatok, észrevételek és ötletek, kiegészítve az állandó kozmetikusi és gyógyszerészeti konzultációval. Termékeink árával pedig valódi beltartalmat szeretnénk tükrözni, ahelyett, hogy a marketing költségeket fizettessük meg a vásárlókkal.

Legnépszerűbb termékeink, specialitásaink között azokat a bőrápoló krémeket tartjuk számon, melyek hatóanyagait olyan gyógynövények adják, mint a menta, kávé, olíva, vadgesztenye és egyéb növényi hatóanyagok. Újdonságként kifejlesztettünk egy bőrazonos enzim, a q10 koenzim hatására alapozó termékcsaládot. Aktuális fejlesztéseink során natúr alapanyagokat felhasználva állítunk elő kozmetikumokat, meseterséges színezék és illat mentes,  sls mentes paraben mentes, triklozán és egyéb ártalmas anyagokat elhagyva.