Rólunk

30 év szakmai tapasztalat

Minőségi alapanyagok

Magyar termékek

Bemutatkozás

„A krémeknek lelke van. Itt minden számít, a hőfok, az adagolás mértéke, a keverés sebessége … mindenre figyelni kell.”

 • Az ESTREA egy manufakturális alapokon működő magyar cég, ahol minden gyártási folyamatot figyelemmel tudunk követni és magunk végzünk.
 • Termékeink között a folyamatos fejlesztések, újdonságok mellett, az évtizedek alatt kitapasztalt, jól bevált kedvencek is megtalálhatók.
 • Magyar termékek, nemzetközi viszonylatban is jó minőségben.
 • Szakértelem minden szinten: vegyipari, kozmetikai, gyógyszerészeti területeken.
 • Hatóanyagaink természetes eredeten, az előállítás pedig magas színvonalú technológián alapul.
 • Minőség alapú marketingünk célja, hogy áraink valós tartalmat tükrözzenek, termékeink a vevői visszajelzések, megerősítések alapján kerüljenek kiérdemelt helyükre.

Miért az Estrea?

Az ESTREA egy 100%-ban magyar tulajdonú kozmetikai cég. Több, mint húsz-évnyi tapasztalatot összegyűjtve fejlesztjük termékeinket kozmetikusi és vegyésztechnikusi tapasztalatokat ötvözve. Kisvállalkozásként manufakturális gyártási folyamataink minden fázisát figyelemmel tudunk kísérni a fejlesztéstől a gyártáson át a csomagolásig.

Filozófiánk, hogy termékeinket valódi igényekre alapozva, veszélyes és káros összetevők elhagyására törekedve, gyógynövények felhasználásával állítsuk elő. Munkánk során kiemelt figyelmet kapnak a felhasználói tapasztalatok, észrevételek és ötletek, kiegészítve az állandó kozmetikusi és gyógyszerészeti konzultációval. Termékeink árával pedig valódi

 

Arcápolás

Kézápolás

Testápolás

Lábápolás

0
  0
  Your Cart
  A kosarad üresTovább vásárolok