Rólunk

Rólunk

Az 1996-ban alakult Estrea kozmetikai termékek fejlesztésével, gyártásával és forgalmazásával fogalakozik.

A 100%-ban magyar tulajdonú Estrea cégben a termékek fejlesztésétől kezdve minden egyes mozzanatot magunk végzünk. Nagy hangsúlyt fordítunk arra, hogy magyar beszállítóktól vásároljunk, ezzel is támogatva a hazai ipar fejlődését. Így valóban helytálló a kozmetikumainkon található Made in Hungary felirat. A tradíciók ápolása mellett fontos az állandó fejlődés, különböző Európai Uniós támogatásoknak köszönhetően folyamatos a gyártóüzemünk fejlesztése, modernizálása.

Kezdetektől fogva tapasztalt vegyész-kozmetikus állítja össze a receptúráinkat, melyeket a 15 éve elégedett fogyasztók véleményei alapján tökéletesítünk még tovább. A fejlesztések során a veszélyes alapanyag összetevők elhagyása a cél. Törekszünk arra, hogy gyógyszerészeti, gyógyszer kutatói támogatással minél több natúr, hipoallergén kozmetikumot fejlesszünk ki. Ennek eredményeként már számos, paraben, sodium lauryl sulfate (sls), triklozán, mesterséges színezék és illatmentes termék közül válogathatnak vásárlóink, sőt, egyre hangsúlyosabbak a gyógynövények, és növényi hatóanyagok is.

Az Estrea fő elve, hogy letisztult csomagolásban, minőségi, magyar kozmetikumokat hozzunk létre a vásárlóinknak. A több mint egy évtizedes tapasztalatnak, a folyamatos fejlődésnek és a gondos fejlesztésnek köszönhetően az Estrea termékek méltán vívták ki a fogyasztóink elégedettségét.