Fizetési feltételek/módok

Megrendeléskor kétféle fizetési mód közül lehet választani:

Utánvét: A megrendelt termék(ek) értékét személyesen, a csomag megérkezésekor a futárszolgálat munkatársának kell kifizetni.
Előre utalás: Webáruházainkban lehetőség van előre utalásos fizetésre. A megrendelt termék(ek) kiszállítását minden esetben csak akkor indítjuk el, amikor beérkezett a számlánkra az adott összeg.

Az alábbi bankszámlaszámunkra várjuk a megrendelt termék(ek) előre utalt összegét: 17600080-005541875-00200004

Szállítási feltételek/módok

Az estrea.hu és estreapro.hu webáruházakban rendelt termék(ek)et Magyarország egész területén házhoz szállítjuk. A raktáron lévő termék(ek) várható szállítási határideje 3-5 munkanap.

Kétféle szállítási mód közül választhat:

Személyes átvétel: Ön személyesen is átveheti a megrendelt csomagot. A küldemény feladását követően 1 munkanapon belül megérkezik a küldemény a kiválasztott címre.
1106,Budapest Fehér út 10. ( ESTREA Kft. 33. épület )

Futárszolgálattal történő házhozszállítás: A csomagokat a GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft. munkatársai szállítják házhoz, munkanapokon és szombatonként 8-17 óra között, előzetes telefonegyeztetéssel. Ennek érdekében érdemes olyan címre kérni a szállítást, ahol az adott intervallum nagyobb részében tartózkodik Ön, vagy valamely másik hozzátartozója, ismerőse.

Előre utalással: 0 – 9999 Ft között 1090 Ft,

Utánvéttel: 0-9999 Ft között 1490 Ft,

10 000 Ft felett ingyenes kiszállítás.

Lehetőség van a termék(ek) hónap végi kiszállítására is, vagy egy olyan időpontban, amely biztosan megfelelő Ön számára. Bármiféle igényt erre vonatkozóan a Megjegyzés rovatban kell feltüntetni megrendelés előtt.

A szállítási árak változtatásának jogát fenntartjuk.

Az árak 2014. május 19-től érvényesek.

Arcápolás

Kézápolás

Testápolás

Lábápolás

0
    0
    Your Cart
    A kosarad üresTovább vásárolok